40% İndirim
💰 Buffett, Chubb'daki 6,7 milyar $ hissesini açıkladı. Tam portföyü InvestingPro ile sınırsız şekilde görüntüleyinPortföyü Kopyala

Piyasa öncesinde %56 yükselen hisse senedi, InvestingPro’nun hangi stratejisinde yer almıştı?

Yayın Tarihi 06.05.2024 12:32
© Reuters
PRFT
-

Investing.com – Bir hisse senedinin piyasa öncesinde yaşadığı %56'lık yükselişi kaçırmak, bir yatırımcının katlanabileceği en büyük acılardan biridir. Bu hisseyi ve öngörücü yapay zekamızın piyasayı alt eden stratejilerine önceden dahil ettiği, kazanan diğer birçok hisseyi, %20’ye varan indirim fırsatıyla InvestingPro abonesi olarak öngörebilirdiniz.

Siz de bu fırsatları yakalayarak piyasanın önüne geçebileceğiniz, borsalarda amatörlerin bile profesyoneller gibi kazanabileceği dünyaya adım atın. InvestingPro şimdi %20 indirimde. Kupon kodu: INVTROZEL1A

Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz.

Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşın.

Mart ayında Teknoloji Devleri stratejimize eklenen Perficient (PRFT), dün akşam gelir tahminlerini aştıktan ve BPEA Private Equity Fund VIII (EQTAB) tarafından hisse başına 76 dolar nakit karşılığında satın alındığını duyurduktan sonra bugün piyasa öncesi işlemlerde %56'lık bir artış gösterdi.

Bu fiyat, hissenin Cuma günkü kapanış fiyatına göre %58, birleşme söylentilerinden etkilenmeyen son işlem günü olan 29 Nisan'daki kapanış fiyatına göre ise %75 prim anlamına geliyor. Gerçek işlem fiyatı ile EQT Asia tarafından teklif edilen prim arasındaki eşitsizlik göz önüne alındığında, hisse senedinin yükselmek için daha fazla alanı olabilir.

Aslında Mayıs ayı alım ve satım güncellememizi takip etseydiniz yalnızca ayın ilk altı gününde birçok hisse senedinde inanılmaz kazançlar elde edebilirdiniz.

İnanılmaz, değil mi? Ay başından bu yana yükselen birkaç hisseyi sayacak olursak:

  • Perfecient: Ay başından bu yana %56
  • Wayfair (W): Ay başından bu yana %38
  • Louisiana-Pacific Corporation (LPX): Ay başından bu yana %20,4

Ve bu, düzenli okuyucularımızın günlük olarak takip ettiği gibi, çok daha kapsamlı kazananlar listemize ekleniyor.

Peki yapay zekamız kazananları seçmeye nasıl devam ediyor?

3. parti reklam. Investing.com'un sunduğu veya önerdiği bir teklif değildir. Feragat detaylarına buradan bakın veya reklamları kaldırın

Basit; ProPicks'in son teknoloji ürünü yapay zeka modelleri, borsa geçmişini veri olarak derleyerek her ayın başında piyasadaki en iyi hisse senedi seçimlerini size bildiriyor.

Piyasadaki diğer tüm hisse senetlerinden farklı olarak yapay zeka destekli hisse seçim aracımız, çok pahalı hale gelmeden önce hisse senetlerini seçer, böylece sadece bir "momentum" modelini takip etmez.

Aslında tam da bu metodoloji, amiral gemimiz Teknoloji Devleri stratejimizin son on yılda %1.779 gibi göz kamaştırıcı bir kazanç elde etmesini sağladı.





Kaynak: ProPicks

Bu, stratejimizdeki 100 bin dolarlık bir anaparanın şimdiye kadar 1.879.800 bin dolar ile muazzam bir miktara dönüşeceği anlamına geliyor.

Şimdi kazanç sezonu kızışırken soru şu: Hangi hissenin nasıl ilerleyeceğini tahmin etmeye çalışmak için çabalamaya devam mı edeceksiniz yoksa kazanan hisseler hakkında hızlı ve kolay bir şekilde fikir sahibi mi olacaksınız?

Son yorumlar

Teşkkürler tamda mayıs ayında listeme dahil etmiştim
Tebrikler, https://www.bthizmeti.com
Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.