🎁 💸 Hediye! Warren Buffet'ın %49,1 getiri sağlayan portföyünü takip listenize kopyalayınPortföyü Kopyala

Novelis Planlanan İlk Halka Arz İçin Başvuruda Bulundu

Yayın Tarihi 14.05.2024 00:27
© Reuters.

Sürdürülebilir alüminyum çözümlerinde uzmanlaşmış bir şirket olan ve alüminyum üretimi ve geri dönüşümünde dünya lideri olarak tanınanNovelis Inc. bugün, şirket hisselerinin planlanan ilk arzıyla bağlantılı olarak Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu 'na (burada"SEC" olarak anılacaktır) F-1 Formunda bir kayıt belgesi sunduğunu duyurdu. Hisse senetlerinin Novelis'in tek sahibi ( Hindalco Industries Limited'in yüzde yüz iştiraki olan) tarafından satılması öngörülmektedir. Novelis, hisselerin tek sahibi tarafından satılmasından herhangi bir fon almayacaktır.

Novelis, hisselerini New York Borsası 'nda ("NYSE") "NVL" sembolü ile işlem görmeye hazır hale getirmeyi planlamaktadır.

Satılacak hisselerin tam sayısı ve arz için fiyat aralığı henüz belirlenmemiştir. Novelis, piyasanın durumuna ve diğer faktörlere bağlı olarak SEC 'in inceleme sürecini tamamlamasının ardından hisse senedi arzını sonuçlandırmayı hedeflemektedir. Arzın tamamlanma zamanına veya spesifik detaylarına ilişkin herhangi bir kesinlik bulunmamaktadır.

Morgan Stanley (NYSE:MS), BofA Securities ve Citigroup, arzın ana yöneticileri olarak görev yapacak ve Wells Fargo (NYSE:WFC) Securities, Deutsche Bank (NYSE:DB) Securities ve BMO Capital Markets da süreci yönetecek. BNP PARIBAS, Academy Securities, Credit Agricole CIB, PNC Capital Markets LLC ve SMBC Nikko arzda eş-yönetici olarak yardımcı olacaklardır.

Arz ile ilgili bilgiler bir izahname ile sunulacaktır. Hazır olduğunda, ön izahname şu adresten talep edilebilir: Morgan Stanley & Co. LLC, Prospektüs Departmanına yönlendirilmiş olarak, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, New York 10014 adresinden, 1-866-718-1649 numaralı telefondan veya prospectus@morganstanley.com e-posta adresinden; BofA Securities, NC1-022-02-25, 201 North Tryon Street, Charlotte, North Carolina 28255-0001 adresinden, Prospektüs Departmanına yönlendirilmiş olarak veya dg.prospectus_requests@bofa.com e-posta adresinden; veya Citigroup, Broadridge Financial Solutions aracılığıyla, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717 adresinden, 800-831-9146 numaralı telefondan.

Bu menkul kıymetler için kayıt belgesi SEC 'e sunulmuş ancak henüz onaylanmamıştır. Kayıt belgesi onaylanana kadar bu menkul kıymetlerin satışına başlanamaz ve satın alma teklifleri kabul edilemez.

Bu duyuru, herhangi bir menkul kıymeti satmak için bir teklif veya satın almak için bir talebi temsil etmez. Menkul kıymetlerin satış teklifleri, satın alma talepleri veya satışları, değiştirilmiş şekliyle 1933 tarihli Menkul Kıymetler Kanunu'nun (burada "Menkul Kıymetler Kanunu" olarak anılacaktır) tescil gerekliliklerine uygun olarak gerçekleştirilecektir.


Bu makale yapay zeka teknolojisi kullanılarak üretilmiş ve tercüme edilmiş olup bir editör tarafından gözden geçirilmiştir. Daha fazla ayrıntı için Hüküm ve Koşullarımıza bakınız.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.