40% İndirim
🤯 Perficient %53 Yükseldi! ProPicks Yapay Zeka sistemimiz Mart ayında alım fırsatını yakalamıştı.
Tam Metni Okuyun

Kılıçdaroğlu: "Adaleti öldürürseniz devlet ölür"

Yayın Tarihi 08.04.2024 17:19
Güncelleme Tarihi 08.04.2024 17:26
© Reuters Kılıçdaroğlu: Adaleti öldürürseniz devlet ölür

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimin tekrarı istenilen Hatay hakkında açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada, "Polis ve zabıtalarımıza sandık başkanlığı yaptırdınız, aklı öldürdünüz! İki aday arasındaki oy farkından daha fazla sayıda, hayatını kaybetmiş vatandaşlarımızın isimleriyle oy kullandınız, ahlakı öldürdünüz! Sizi uyarıyorum hakimlerden ve adalet kurumundan ellerinizi çekin! Adaleti öldürürseniz devlet ölür." dedi.

Kılıçdaroğlu hakimlere şöyle seslendi:

"Bugün, koca bir şehrin Hatay’ın iradesi üzerine karar verecek hakimlerden, Türkiye’nin beklentisi: Hukuka sahip çıkın, demokrasiye sahip çıkın, adalete sahip çıkın. Sahip çıkın ki devlet yaşasın!"

Hibya Haber Ajansı

Son yorumlar

zaten amaçları da o
Ya bu adam neden hala konuşuyor
ağam bizimle eğlenir adalet neki
öğretmenden, nüfuscudan, maliyeciden,sağlıkcıdan bil cümle memurdan sandık görevlisi oluyorda polisten zabıtadan neden olmuyormuş kemal bey
HIC BIR SEHIT YAKINI SAVUNMADIN PKK DAG KADROSUNDA OZKARDESI OLAN SELO SAVUNMADIGIN KADAR.
gittinde CHP bi Günyüzü ne çıktı git artık git git git git git zarar veriyorsun git gelme
Sen bu ülkedeki en çapsız adamsın.Tesev elemani.Wc bekçi olmayı haketiyorsun.Pkk yardakcisi
Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.