40% İndirim
🤯 Perficient %53 Yükseldi! ProPicks Yapay Zeka sistemimiz Mart ayında alım fırsatını yakalamıştı.
Tam Metni Okuyun

İmamoğlu, Çağlayan Adliyesi’nde mazbatasını alacak

Yayın Tarihi 03.04.2024 14:00
Güncelleme Tarihi 03.04.2024 14:07
© Reuters İmamoğlu, Çağlayan Adliyesi’nde mazbatasını alacak

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün saat 16.00'da Çağlayan Adliyesi’nde mazbatasını alacağını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, adliyeye gelmek isteyen vatandaşların adliye binasına girmemelerini rica etti.

İBB Başkanı İmamoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün saat 16.00’da Çağlayan Adliyesi’nde İstanbullular adına mazbatamızı alıyoruz. Adliyeye gelmek isteyen hemşehrilerimden ricam adliye binasına kesinlikle girilmemesi, meydanda buluşulması ve görevlilerin uyarılarına katiyen riayet edilmesi. Bu başarı hepimizin."

Hibya Haber Ajansı

Son yorumlar

Yandaşlar İmamoğlunu hedef göstermeye başladı imamoğlunu içeri atacaklar siyasi yasak getirecekler diyorlar
en büyük PKK sevici akp ve onun cahil seçmeni Ekrem İmamoğlu İstanbul büyükşehir belediye başkanı oldu haberiniz olsun 😄😄😄😄😄
ülkeyi PKK'ya teslim edecekler.
Trol Hakan maaşını zamlı aldın herhalde en büyük pkk akp
hakan ural simdide konussun
Allah yolunu açık etsin. inşallah bundan sonra akp örgütü işlerinizi engellemez.
Bir lokanta daha açar en fazla, kapasitesi bu. Türkiye tarihi muhalif dönemde belediyecilik dersi veren tonla örnekle dolu, bu yetersizler de ı.tterliğine basarak lokanta açarlar anca...
Adam tek başına Cumhurbaşkanı ve kabineyi, Murat Kurum’u, Dersim çetesini, Akşener’i, HDP’yi üst üste koyup kestane gibi çizdi.
soyle bakmak lazım. 2019 da 800 bin farkla almıştı bu sefer 1 milyon farkla aldı ve yeni partilerde yarışın içerisinde vardi
Siz algıyı bırakıp at gözlüğünü çıkarın da sonra laf edin. -Oy sayısının düşmesi normal. Emekli maaşından dolayı AKP’den, Kılıçdar’ıno hezimetinden dolayı muhalefetten sandığa gitmeyenler oldu, katılım düştü. -Azmi Karamahmutoğlu, Mehmet Altınöz, Buğra Kavuncu, Meral Beştaş, Birol Aydın gibi yeni adaylar çıktı, bunlar da toplamda yazdığın sayıdan fazla oy aldı. Yerel seçimde önemli olan oy oranıdır. Q ile İmamoğlu fişi çekti hala ne anlatıyorsun?
Yaptığı iş icraat ne? Koca bir sıfır. Bu icraatlere rağmen bu oyları alıyorlar ya seçmeni ı.tterliği olsa oy basacak tipler ya da milletin iktidara sert bir uyarı verme isteği.
$,55’le değil Q,97 ile!..
yeni döneminde başarılar başkanım.
Geleceğin cumhurbaşkanı yeminle
Bu mu 🤣🤣 nasıl bir yokluktasiniz anlamıyorum böyle sahtekar bir adam yeryüzüne hiç gelmedi..
sahtekarlık konusunda sizinkilerin eline kimse su dönemez
Yok estağfurullah Ömer bey Demirelin Aliyeve dediği gibi siz de az mzmnk değilsiniz
Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.