40% İndirim
🚀 AI hisse seçimleri Mayıs'ta yükseldi PRFT 16 günde %55 yükseldi! Haziran seçimlerini kaçırmayın.Tam listeye erişin

İBB Başkan Adayı Kurum: “Çilesiz bir İstanbul için trafik yükünü azaltmak zorundayız"

Yayın Tarihi 10.01.2024 11:45
© Reuters.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul’da nerede ne sorun olduğunun tespitini yaptıklarını ve nasıl çözüleceğini de eylem planlarıyla ortaya koyacaklarını ifade etti.

Kurum, derslerine çalıştıklarını belirterek “Çilesiz bir İstanbul için trafik yükünü azaltmak zorundayız. Cadde cadde nerede, ne sorun olduğunun tespitini yaptık; nasıl çözüleceğini de eylem planlarıyla ortaya koyacağız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Son yorumlar

belediye başkan adaylarının açıklamaları ücret karşılığı mı haberlestiriliyor.
hadi yaaa 20 yıldır sanki kendileri yönetmemişler gibi
İmamoğlu gider o kesinde kim gelir onu bilmem
biz Araplar diyoruz adam trafik diyor
araplari doldururken bu kış uykusundan galiba
Bu kazanırsa istanbul arabkent olur sakın haaa oy vermeyn
Senin o badem bıyığını …. Değil oyumu günahımı vermeyeceğim bir tip
Eko bunu ekmeksiz yer
iyip aday çıkarıcak kaybedecek bence
Ormanlar yandı uçak uluramadı deprem oldu 3 gün milleti enkazdan çıkaramadı.hala biz yaparız diyor .insan da utanma olur biraz
bir kurum eksikti o da olacak bela
nüfusu azaltın, İstanbul'dan göçü teşvik edin, ikamet girişini zorunlu haller dışında yasaklayın, göçmenleri geri gönderin ne trafik kalır ne de başka bi sorun. ülke nüfusunun yaklaşık % 25'i İstanbul'da yaşıyor.
sanarsın istanbul'u ve türkiyeyi hep chp yönetmiş :D nasıl bir manipülasyon gerçekten kimse başaramaz :))
yoldan herhangi bir dayı cevir aday koy bundan fazla oy alır (apk liyim)
25 yıldır aklın nerdeydi murooooo
94-2019 arası niye çözmedin
ülkenin hamina goydular, şimdi güzel şehrim istanbula gözü dikmişler
Söyleyin ona İmamoğlundan Öğrenciler memunun , Anneler memnun , 65 yaş üstü memnun , Çiftciler memnun , işçi memnun dur.
Adam hizmet adamı hizmet!! Seçimden önce ne dediyse yaptı.çiftçiyi ihya etti çıiocuklara süt dağıtıyor bebelere bez mama veriyor esnaf lokantalarını açtı öğrencilere yurtlar yaptı bursları veriyor altyapıyı çözdü daha ne yapsın?
Yıllardır her yere imar veren, bilmem kaç katlı binalar diken, koca İstanbul'u rezidans ve AVM çöplüğüne çeviren ben miyim? Biraz yüzü kızarır insanın bunu söylerken. Gidin Kadıköy'e, Kartal'a, Esenyurt'a, Ataköy'e, Bahçeşehir'e, Altınşehir'e bir bakın. Leş gibi site her yer. Gökyüzü görünmüyor. Buralara giden kavşaklar hep tıkalı, neden acaba? Ver rantı, ver imarı, ver yüksek kat iznini, ver imar affını sonra gel kendi yarattıgin sorunu çözmeye talip ol.
Hatay , Antep,Maraş, Adıyaman, Malatya unutulmadı ,insan vatandaşların karşısına çıkmaya utanır be
Hayalleri Kanal İstanbul'u yapmak bu da 2-3 milyon ilave nüfus ve rant. Trafik sorununu cözmezler çünkü yoldaki taşıt onların işine gelir, yakıt demek vergi demek. Eğer İstanbulun sorununu çözmek istiyorlarsa buraya akını kesmeleri gerekir
birşey olmaz bu bopculardan
22 sene babam yönetti zaten istanbulu
İstanbul kanalından Binali Yıldırım ın oğlu Erkan Yıldırım ın oğlunun Kolombiya dan uyuşturucu gemileri mi geçecek ,bunun için mi İstanbul a aday mı oluyorsunuz, veya depremzede yaratmak için mi?.
Katılıyorum.bunlar nalkın yararına hiçbitşey hapmazlar kendi menfaatleri için yaparlar.
sanki 22 senenin 4 senesinde vardı bu trafik sorunu çevre bakanıyken yokmuydu trafik çilesi. neresinden tutarsan tut tutarsız bir konusma
btp çıksın
Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.