40% İndirim
💰 Buffett, Chubb'daki 6,7 milyar $ hissesini açıkladı. Tam portföyü InvestingPro ile sınırsız şekilde görüntüleyinPortföyü Kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Küresel dengelerdeki stratejik konumuyla artık bambaşka bir Türkiye var”

Yayın Tarihi 29.02.2024 16:09
© Reuters Erdoğan: Milletiyle, altyapısıyla, küresel dengelerdeki stratejik konumuyla artık bambaşka bir Türkiye var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın mitinginde yaptığı konuşmada, “Türkiye, eski Türkiye değil. Milletiyle, altyapısıyla, siyasetiyle, ordusuyla, bölgesel ve küresel dengelerdeki stratejik konumuyla artık bambaşka bir devlet var. Türkiye Yüzyılı’na kilitlenmiş bu ülkenin önünü kesmek, ayaklarına pranga vurmak, diz çöktürmek, istikamet belirlemek öyle kolay değil.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen Aydın mitingine katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmasında; Türkiye’yi, siyasetiyle, diplomasisiyle, üretimiyle, ihracatıyla, teknolojisiyle, savunma sanayiyle güçlendirdikçe kendilerine karşı kurulan tuzakların çapının da büyüdüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şayet Covid-19 salgını ve Rusya-Ukrayna Savaşı gibi krizlerin etkisiyle kendi canlarının dertlerine düşmeselerdi daha neler yaparlardı Allah bilir.” dedi.

“Türkiye Yüzyılı’na Kilitlenmiş Bu Ülkenin Önünü Kesmek Öyle Kolay Değil”

Bu hadiselerin ülkeye olumsuz yansımalarını en alt düzeyde tutmak için çok çalıştıklarını ve en büyük başarılarının; ne yaşanırsa yaşansın Türkiye’yi demokrasi ve kalkınma rotasında tutmak olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün de milletimizi yılgınlığa sürükleyerek, küresel ve yerel dinamikleri aleyhimize kışkırtarak ülkemizi yeniden darbe iklimine sokma hevesiyle yanıp tutuşanlar olduğunu biliyoruz. Ama artık işleri daha zor. Çünkü Türkiye, eski Türkiye değil.” değerlendirmesinde bulundu.

Milletiyle, altyapısıyla, siyasetiyle, ordusuyla, bölgesel ve küresel dengelerdeki stratejik konumuyla artık bambaşka bir devlet olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, devamında şunları kaydetti:

“Türkiye Yüzyılı’na kilitlenmiş bu ülkenin önünü kesmek, ayaklarına pranga vurmak, diz çöktürmek, istikamet belirlemek öyle kolay değil. Sağda solda kendi kendilerine gelin güvey olanlar varsa buradan, millî iradenin şehri Aydın’dan, hepsini de ikaz ediyorum.

Hayalinizde 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat gibi bir darbe veya cunta girişimi varsa karşılaşacakları gerçek, en hafif benzetmesiyle 15 Temmuz olacaktır. Artık bu milletin, kendi iradesini hiçe sayanlara tahammülü kalmamıştır. Bu millet bir daha rahmetli Menderes’in ardından yaptığı gibi gözyaşı dökmeyecektir. Bu millet bir daha rahmetli Özal’a edilen eziyetlerin tekrarlanmasına rıza göstermeyecektir.

Bu millet bir daha merhum Erbakan’a ve merhum Türkeş’e yapılan hoyratlıkların tekrar sahnelenmesine eyvallah etmeyecektir. Bu millet bir daha, geçtiğimiz 21 yılda yaşadığımız türden hiçbir sinsi girişimin tekerrürüne izin vermeyecektir.”

3. parti reklam. Investing.com'un sunduğu veya önerdiği bir teklif değildir. Feragat detaylarına buradan bakın veya reklamları kaldırın

“Türkiye’yi Tehditlere Direnerek, İmkânları Değerlendirerek Büyütmeyi Taahhüt Ediyoruz”

Bugün de çözülmesi gereken sıkıntılar olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunları ülkemizi, millî irade hırsızlarının, demokrasi hazımsızlarının, kalkınma düşmanlarının eline teslim ederek değil; daha çok mücadele vererek, daha çok alın teri dökerek çözeceğiz.” dedi.

“Her kim gelir de size vizyonsuz, programsız, projesiz vaatlerde bulunursa, emin olun, söylediklerini zaten yapamayacağı gibi, sizi elinizdekilerden de edecektir.” sözleriyle konuşmasına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Türkiye’yi lafla değil; çalışarak, üreterek, alın teri dökerek, tehditlere direnerek, imkânları değerlendirerek büyütmeyi taahhüt ediyoruz.” dedi.

Foreks Haber Merkezi

Son yorumlar

tabii.batmış bir Tütkiye var artık dünyada .Milletimiz sağ olsun.Bir türlü uyanamadılar.Hala masal dinliyorlar.
milletimin peri masalında uyanmasına izin vermeyenler kendileri masal gibi hayat yaşıyor...
küresel güçlerin uşağu, bizimle eğlenir...
Hahahaha
Ne zaman uyanacaksımız Melek hanım ….Sizin gibilerin okulu zaman olacaktır….
resmen bütün ülkeyle dalga geçiyor.Maalesef halkımız bir türlü uyanmıyor.
bok var
Hayal satmaya, yalana devam siyaseti. Utanır insan. Ülke insanı sefalet içinde sırça köşkteki masal anlatıyor..
Sana heykel verelim helvadan heykelde yapalim ye karnını doyur.
:)
Hayalperesler biraz insaf.
Devalasyon gelicsk diyorlar bu haberler ile söylenenler hiç uyuşmuyor
geldi ya daha ne gelcek
devilasyon dünya çapında gelmek zorunda. Bu ekonomik.model.fosil oldu yeni sisteme.gecmek için bu paralel çöp edecekler
Kuzu ciğer 750 TL/Kg
Tavuk ciğeri ye kanki 75 TL/Kg
Ecevite laf atıyordun bunadı diye şimdi bi haline bak
:)
Evet batmış bir ülke var artık
Baba bir masal anlat bana içinde sen olmayan diye bir dizi müziği vardı ondan istiyorum
Aynen. gerçekten de artık eski o güzel ülkem değil... ah ah
hee doğru dur, ama ülke içindede dibin dibini bulmuş vaziyetyedir. Değneğin bir ucu aya bakıyor, diğer ucu enflasyon çukuruna.
Türkiye artık batmiş bitmiş işgale uğramış bir ülkedir. Allah sonumuzu hayretsin
Resmen dalga geçiyor vatandaşla
yapmaz reisim eyidir
artık aç ve sefil bir Türkiye demek istiyor
Kolumu keserim sana oy vermem
Reisle devam
aynen öyle
devam mehter e başkanım bnm ailemden size oy veren çıkmaz yeterda el insaf
At yalanı z*keyim inanani
Yoruma gerek yok biz neyin ne olduğunu biliyoruz.
kime neyin kitlendiği ortada.. atma din kardeşiyiz...
dünya 1 ligi bizim enflasyon dan yana yaşasın
Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.