40% İndirim
💰 Buffett, Chubb'daki 6,7 milyar $ hissesini açıkladı. Tam portföyü InvestingPro ile sınırsız şekilde görüntüleyinPortföyü Kopyala

Türkiye ile Venezuela petrol, doğal gaz ve madencilik alanlarında iki ayrı mutabakat zaptı imzaladı

Yayın Tarihi 31.01.2024 15:27
Türkiye ile Venezuela, petrol, doğal gaz ve madencilik alanlarında iki ayrı mutabakat zaptı imzaladı

Türkiye ile Venezuela, petrol, doğal gaz ve madencilik alanlarında iki ayrı mutabakat zaptı imzaladı.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, X hesabından yaptığı açıklamada, "Venezuela Petrol Bakanı Sayın Pedro Rafael Tellechea Ruiz ve Ekolojik Madencilik Gelişimi Bakanı Sayın William Serantes Pinto ile petrol, doğal gaz ve madencilik alanlarında iki ayrı mutabakat zaptı imzaladık." dedi.

Bayraktar, "Attığımız imzaların iki ülke ilişkilerini daha da derinleştirecek sonuçlar doğurmasını temenni ediyorum." paylaşımı yaptı.

Foreks Haber Merkezi

Son yorumlar

Uyuşturucu trafiği zirve yapacak.Binalinin oğlan paranın gözüne vuracak.
Türkiye de bir venezuella olma yolunda ilerliyor paramız onların parasından azıcık değerli sanırım hâlâ ama o para bile bizi sollar demedi demeyin ;(
işiniz gücünüz çamur iftira pislik herifler
borsamiz için güzel haber
canteyle alakasını soranlar geçen bir ay önce venezuela ile cante arasında anlaşma imzalandı. ula bakalım yarın canteye nasıl yansıyacak bu haber.. 🤣
ooo binalinin oğlan iyi getir götür yapar şimdi
şu yorumlara bakıyorum ülkemiz kazanacak qma sizin gibi avrupa yandaşları da cekemiyorsunuz....
ülkenin kazandığı mazota benzine gelen zamlardan anlasiliyo sen kendini yorma bence
Cante'nin haberi önceden almış anlaşılan
cante ne alaka bu haberle
cante anlaşma sağladı çünkü
hani petro doğal gaz bulmuştuk biz
Venezuela daki petrolü cante ile getirecekler
adanalı hemşerim canteyle ne alakası var anlamadım
hemşerim Venezueladaki petrol doğalgaz çıkarma işini cante aldı kap haberi atmışlardı bu konu ile alakalı zaten
canteye yarar
mükemmel bir haber
Yakışır batık gemilere :)
Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.