VanEck’in meme token endeksi yüzde 195’e ulaştı

Yayın Tarihi 09.05.2024 12:54
Güncelleme Tarihi 09.05.2024 12:56
© Reuters.  VanEck’in Meme Token Endeksi Yüzde 195’e Ulaştı
DOGE/USD
-
SHIB/USD
-
MEME
-

VanEck’in meme token endeksinin yıllık grafikleri %195’e ulaşarak DOGE, SHIB, PEPE, WIF, FLOKI ve BONK’un dikkate değer piyasa performansının altını çizdi.

VanEck’in meme coin endeksi %195’e ulaştı ve bu da piyasa değerine göre ilk 6 meme kripto paranın etkileyici pazar performansının altını çiziyor. Token'ların yıllık grafikleri dikkat çekici fiyat artışlarına işaret ediyor. Bu en iyi meme paraları arasında DOGE, SHIB, PEPE, WIF, FLOKI ve BONK yer almaktadır. Bu token'lara ilişkin yıllık grafikler, piyasanın mevcut çalkantılı ortamında yatırımcıların iyimserliğine yol açan büyük kazanımları gösteriyor. Kripto para sektörünün bu yılki benzeri görülmemiş performansının ortasında, Vaneck’in alt kuruluşunun meme coin endeksinin %195’lik şaşırtıcı bir seviyeye ulaşmasıyla, meme paralar bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Bu, meme token'ların yatırımcılara getiri sunma konusundaki muazzam potansiyelini ortaya koyuyor. Küresel piyasa değerine göre ilk altı meme kripto para birimi olan DOGE, SHIB, PEPE, WIF, FLOKI ve BONK’u kapsayan endeks, söz konusu meme kripto paralarının fiyat performansına ilişkin piyasa değeri ağırlıklı bir genel bakış görevi görüyor. Son zamanlarda bu endeksin sağladığı veriler, yıllık grafiklerin %195’e ulaştığını gösterdi. Bu da yukarıda adı geçen meme paralarının bir yıl içinde kaydettiği önemli fiyat artışlarının altını çiziyor.

VanEck meme token endeksi

VanEck’in yan kuruluşu MarketVecto, kısa süre önce kripto endüstrisindeki en büyük altı meme parasının performansını düzenleyen bir meme token endeksi başlattı. Endeksin bileşen ağırlıkları %30 ile sınırlandırıldı. Bunlar arasında Dogecoin (%30,77), Shiba Inu (%28,34), Pepe (%14,51), Dogwifhat (%12,54), Floki Inu (%7,14) ve BONK (%6,7) yer alıyor. Özellikle bu token'ların yıllık performansı karşılaştırıldığında, grafikler %195’e kadar yükselerek piyasa iyimserliğini harekete geçirdi. Bu bağlamda, yukarıda bahsedilen token'ların yıllık fiyat grafiklerine bakıldığında, bu coin'lerin olağanüstü kazançlar kaydettiği, piyasaya doğru zamanda giren yatırımcıların bir yılda benzeri görülmemiş kârlar elde ettiği açıkça görülebilir. Yılbaşından bugüne bu token'ların performansı ise yazı itibarıyla %137,96’dir.

Bu haber ilk olarak Yoyodex sitesinde yayımlanmıştır.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.