40% İndirim
💰 Buffett, Chubb'daki 6,7 milyar $ hissesini açıkladı. Tam portföyü InvestingPro ile sınırsız şekilde görüntüleyinPortföyü Kopyala

Bitcoin ve Ethereum'dan sonra en büyük kripto para hangisi olacak?

Yayın Tarihi 07.05.2024 16:01
BTC/USD
-
ETH/USD
-
USDT/USD
-
BNB/USD
-
SOL/USD
-

Investing.com - Spot Bitcoin ihracı da yapan en büyük varlık yönetim şirketlerinden Franklin Templeton, Bitcoin ve Ethereum’un ardından en büyük kripto para birimi olma potansiyeline sahip altcoin hakkında tahminini paylaştı.

Amatörlerin bile profesyoneller gibi kazanabileceği dünyaya adım atın. InvestingPro şimdi %20 indirimde. Kupon kodu: INVTROZEL1A

Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz.

Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşın.

Franklin Templeton tarafından paylaşılan notta Solana'nın kripto piyasasının en büyük üçüncü kripto para birimi olma potansiyeline sahip olduğu üzerinde duruldu.

X üzerinden yapılan paylaşımda şu an 1,5 trilyon doların üzerinde varlık yöneten şirket, 5. sıradaki Solana’nın BNB ve en büyük sabit kripto para Tether’i piyasa değerine göre geride bırakarak 3. sıraya yerleşebileceğini düşünüyor.

Paylaşımda Solana’nın büyümesinin devam edeceği öngörüsünde bulunulurken bir sonraki kripto benimsemesinde sermayesini artırmak için iyi bir konumda olduğu vurgulandı.

Franklin Templeton analistleri ayrıca Solana ağının sağlamlığından bahsetti. Ağın geçmiş dönemlerde en büyük yatırımcısı olan FTX borsasının çöküşünden ciddi şekilde etkilenen Solana, ayrıca ağ sorunlarıyla da mücadele etmek zorunda kaldı. Bu süreçte Solana’nın yerel varlığı SOL, 8 dolara kadar gerilerken ağa sahip çıkan geliştiriciler sayesinde hızlı şekilde toparlanmayı başardı.

İlk olarak ağ sorunları çözmede başarılı olan geliştiriciler, düşük işlem ücretleri sunulması ve başarılı ölçeklenebilirlik faaliyetleriyle sayesinde Solana’nın benimsemesini artırmayı başardı. Son kripto yükselişinde ortaya çıkan memecoin talebinde de önemli derecede fayda sağlayan Solana, ağında BONK ve WIF gibi son ayların popüler memecoin’lerinin geliştirilmesine ev sahipliği yaptı.

Solana ağını geliştirebilecek sektörler

Franklin Templeton, ayrıca memecoin geliştiricileri tarafından tercih edilen bir ağ olmasının yanında Solana’nın sektörün diğer öne çıkan akımlarından da fayda sağlayabileceğini düşünüyor. Bunlar arasında ödeme sistemleri ve merkezsiz fiziksel altyapı (DePIN) projelerinin de Solana ağının büyümesine katkı sağlayabileceği düşünülüyor.

3. parti reklam. Investing.com'un sunduğu veya önerdiği bir teklif değildir. Feragat detaylarına buradan bakın veya reklamları kaldırın

Bununla birlikte Solana ağının kullanım durumuna bağlı olarak ağda yaşanan sorunları da kabul eden varlık yönetim şirketi, geliştiricilerin bu sorunları hızlı şekilde çözebildiğini dile getirirken bu konudaki çabayı takdir etti.

Solana’da son durumSolana

Solana ağının yerel varlığı, bugün 69,2 milyar dolar piyasa değeriyle 5. sırada bulunurken arkasındaki 33 milyar dolar piyasa değerine sahip USDC ile önemli bir sermaye farkı bulunuyor.

SOL, son bir haftada %20 oranında toparlanırken 150 dolar bandına geri döndü. Geçen haftadan bu yana pozitif hareket eden kripto para, bu yıl 210 dolara kadar yükseldikten sonra Nisan ayında sert geri çekildi ve 110 dolar bandına kadar geriledi. Orta vadeli görünümde ise Solanın yükseliş trendini koruduğu görülüyor.

Son yorumlar

Bitcoin Kaspa Ethereum
asi
bnb olur bence
#hgpt🔥
Tether olacak
düne kadar avax diyenler şimdi solana diyor hayret uzun vadede seçimler belli daldan dala koşmaya gerek yok
İks Ar Pi
luna da pek bi sağlamdı ama sekmediği delük kalmadı
saga ve ethfi olacak
Dogeee
asrın soygunu kriptolar. ytd
Avax her AN Solanayı geçecek yükselişini yapacak
Sadece fiyata bakiyorsunuz piyasa degeri nedir haberiniz bile yok
SOL un piayasa degeri 70 B Avax ın 14 B her an gececek diyor
Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.