🎁 💸 Hediye! Warren Buffet'ın %49,1 getiri sağlayan portföyünü takip listenize kopyalayınPortföyü Kopyala

Wells Fargo, Williams Companies hisse hedefini yükseltti, daha yüksek karlara dikkat çekti

EditörEmilio Ghigini
Yayın Tarihi 10.05.2024 13:41
WMB
-

Cuma günü Wells Fargo, enerji altyapısı sektörünün önde gelen oyuncularından Williams Companies (NYSE:WMB) hisseleri için fiyat hedefini değiştirdi. Yeni fiyat hedefi, bir önceki rakam olan 37,00 $'dan bir artışla 38,00 $ olarak belirlendi. Bu ayarlamanın yanı sıra, firma hisse senedi üzerindeki Eşit Ağırlık notunu korudu.

Fiyat hedefindeki revizyon, Williams Companies'in bir iştiraki olan Sequent'in güçlü pazarlama karlarının devam edeceği beklentisine ve gelecekte hisse geri alımlarında beklenen artışa bir yanıt olarak geldi.

Wells Fargo analisti, şirketin mali performansına ilişkin olumlu bir bakış açısına işaret eden bu faktörleri ayarlamanın başlıca nedenleri olarak gösterdi.

Yeni fiyat hedefinin belirlenmesinin ardındaki metodoloji, finansal modelleme tekniklerinin bir kombinasyonunu içeriyor. Analist özellikle bir temettü iskonto modeli (DDM), indirgenmiş serbest nakit akışı modeli ve faiz, vergi, amortisman ve itfa öncesi kar (EV/EBITDA) bazlı parçaların toplamı (SOTP) modeli kullanmıştır.

Williams Companies'in faaliyetleri, Amerika Birleşik Devletleri genelinde enerji altyapısına sahip olmaya ve işletmeye odaklanmıştır. Şirketin faaliyetleri arasında enerji sektörünün hayati bileşenleri olan doğal gaz ve doğal gaz sıvılarının işlenmesi ve taşınması yer almaktadır.

InvestingPro İçgörüleri

Wells Fargo'nun Williams Companies (NYSE:WMB) için yaptığı fiyat hedefi ayarlamasının ardından, InvestingPro'nun gerçek zamanlı verilerine bakmak yatırımcılar için ek bir bağlam sağlıyor. Piyasa değeri 48,24 milyar dolar ve F/K oranı 16,73 olan WMB, enerji altyapısı sektöründe önemli bir varlık gösteriyor. Şirketin 1Ç 2024 itibarıyla son on iki aylık düzeltilmiş F/K oranı 19,28 olup, mevcut F/K oranından biraz daha yüksektir ve gelecekteki kazançlar üzerinde bir prim olduğunu göstermektedir. Şirketin aynı dönemdeki geliri 10,16 milyar dolar olarak gerçekleşti, ancak gelir artışında -%9,39'luk bir düşüş görüldü.

InvestingPro İpuçları, WMB'nin temettüsünü artırma konusunda bir geçmişe sahip olduğunu, bunu 6 yıl üst üste yaptığını ve son temettünün 7 Mart 2024'teki çıkış tarihi itibariyle %4,8'lik kayda değer bir temettü getirisi olduğunu gösteriyor. Bu, şirketin etkileyici bir şekilde 51 yıl üst üste temettü ödemelerini sürdürme geçmişiyle tutarlıdır. Ayrıca, Williams Companies son üç ayda %17,84 fiyat toplam getirisi ile güçlü bir getiri elde etti ve 52 haftanın en yüksek değerinin %99,05'ine yakın işlem gördü. Bu rakamlar şirketin istikrarını ve temettü arayan yatırımcılar için potansiyel çekiciliğini vurgulamaktadır.

Daha derin bilgiler arayanlar için InvestingPro platformu, https://www.investing.com/pro/WMB adresinden erişilebilecek WMB hakkında ek ipuçları sunuyor. InvestingPro aboneliğinde %20'ye varan indirim elde etmek için INVTROZEL1A kupon kodunu kullanın ve analistlerin kazanç revizyonları ve likidite değerlendirmeleri gibi yatırım stratejilerini daha da bilgilendirebilecek ipuçlarının tamamına erişin.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.