🎁 💸 Hediye! Warren Buffet'ın %49,1 getiri sağlayan portföyünü takip listenize kopyalayınPortföyü Kopyala

United Rentals müşterileri arasında dijital araçların yüksek oranda benimsendiğini görüyor

EditörNatashya Angelica
Yayın Tarihi 14.05.2024 20:50
URI
-

STAMFORD, Conn. - Dünyanın en büyük ekipman kiralama şirketi United Rentals, Inc. (NYSE: URI), dijital araçlarının müşteriler arasında önemli ölçüde benimsendiğini ve 2024 yılının ilk çeyreğindeki gelirlerinin %70'inden fazlasının dijital platformlarıyla etkileşime giren kullanıcılardan elde edildiğini gözlemledi.

Total Control®, United Rentals Mobile App™ ve şirketin çevrimiçi pazar yerini içeren bu araçlar, kiralık ekipman yöneten müşteriler için güvenliği, üretkenliği ve sürdürülebilirliği artırmak üzere tasarlanmıştır.

United Rentals tarafından sağlanan dijital platformlar, müşterilerin ekipman kiralama deneyimlerini kapsamlı bir şekilde yönetmelerine olanak tanır. Bu, ekipman kiralama, gerçek zamanlı teslimat takibi, servis çağrısı yerleştirme, ekipman kira dışı bildirimleri ve ödeme işlemleri gibi çeşitli görevleri içerir. Bu araçların önemli bir özelliği, ekipman kullanımını izlemek için telematik kullanımıdır ve müşterilerin filo boyutlarını ve projelerdeki kullanımlarını optimize etmelerini sağlar.

Bulut tabanlı bir çözüm olan Total Control, üretkenliği artırmak ve sera gazı (GHG) emisyonlarını izlemek amacıyla şantiye yönetiminde görünürlük sunar. United Rentals, 375.000'den fazla ünite ile sektördeki en yüksek telematik özellikli ekipman sayısına sahiptir.

United Rentals Dijital İnovasyon Direktörü Paul Maddison, şirketin kiralama süreci boyunca zamanında uyarılar ve bildirimler sağlamak da dahil olmak üzere dijital inovasyon yoluyla müşteri deneyimini basitleştirme konusundaki kararlılığını vurguladı.

Geçtiğimiz yıl United Rentals, dijital deneyimine yeni yetenekler ve geliştirmeler getirdi. Bunlar arasında ödemeleri yönetme, bildirimleri özelleştirme, ekipman mevcudiyetini ve ikamelerini görüntüleme, ekipman erişimini yönetme ve hem mobil uygulama hem de web sitesi aracılığıyla sipariş geçmişine erişim yer alıyor.

Müşteri Başarısı Direktörü Ty Campbell, dijital araçların sektör kıyaslamaları sağlamadaki ve olumlu sonuçlar elde etmek için müşterilerle ortaklık kurmadaki değerini vurguladı.

United Rentals, Kuzey Amerika'da 1.520 kiralama lokasyonu ve Avrupa, Avustralya ve Yeni Zelanda'da ek lokasyonlar işletmektedir. Şirket, inşaat ve sanayi sektörlerinden kamu hizmetlerine ve ev sahiplerine kadar çeşitli müşterilere hizmet vermektedir. Çok çeşitli ekipman sınıfları sunar ve birkaç büyük hisse senedi endeksinin üyesidir.

Bu rapor United Rentals, Inc. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

InvestingPro Insights

United Rentals, Inc. (NYSE: URI) sadece yenilikçi dijital araçlarıyla değil, aynı zamanda finansal performansıyla da manşetlerde yer alıyor. United Rentals, 1Ç 2024 itibariyle son on iki ayda %17,17'lik güçlü bir gelir artışı bildirerek şirketin güçlü pazar konumunun ve dijital stratejisinin etkinliğinin altını çizdi.

Şirketin dijital inovasyona olan bağlılığı, %41,3'lük Brüt Kâr Marjı ile finansallarına da yansıyor ve gelirleri önemli kârlara dönüştürme becerisini sergiliyor.

Şirketin hisse senedi geçtiğimiz yıl boyunca %112,44'lük kayda değer bir fiyat toplam getirisi yaşadı; bu da yatırımcı güveninin ve şirketin büyüme beklentilerinin bir kanıtıdır. Bu performans, son altı ayda %46,55'lik önemli bir fiyat artışıyla daha da vurgulanmıştır.

Bir InvestingPro İpucu, United Rentals'ın şu anda 18,93 F/K Oranı ile yakın vadeli kazanç büyümesine göre düşük bir Fiyat/Kazanç (F/K) oranından işlem gördüğüne işaret ediyor ve bu da büyüme yörüngesi göz önüne alındığında hissenin değerinin düşük olabileceğini gösteriyor.

InvestingPro ayrıca United Rentals'ın Ticaret Şirketleri ve Distribütörleri sektöründe önde gelen bir oyuncu olduğunu ve yatırımcılara istikrar ve uzun vadeli potansiyel sunabileceğini belirtiyor. United Rentals'ın mali durumunu ve gelecekteki görünümünü daha derinlemesine incelemek isteyenler için InvestingPro ek bilgiler ve ipuçları sunuyor. INVTROZEL1A kupon kodu ile okuyucular bu değerli kaynaklara erişmek için yıllık veya iki yıllık Pro ve Pro+ aboneliklerinde ek %10 indirim alabilirler. Şu anda, United Rentals için 12 InvestingPro İpucu daha mevcut ve bilinçli yatırım kararları için kapsamlı bir analiz sağlıyor.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.