🎁 💸 Hediye! Warren Buffet'ın %49,1 getiri sağlayan portföyünü takip listenize kopyalayınPortföyü Kopyala

Powerschool CEO'su 950 bin doların üzerinde şirket hissesi sattı

Yayın Tarihi 18.05.2024 04:18
PWSC
-

Powerschool Holdings, Inc. (NYSE:PWSC), Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na yaptığı son başvuruya göre, İcra Kurulu Başkanı Hardeep Gulati'nin üç günlük bir süre zarfında önemli miktarda şirket hissesi sattığını bildirdi.

Mayıs ayının 15'inden 17'sine kadar gerçekleşen bir dizi işlem, toplam 50.000 adet A Sınıfı Adi Hisse Senedi satışını içerdi ve 950.000 $'ı aşan gelirle sonuçlandı. Satışlar, hisse başına 19.01 dolardan başlayıp 19.37 dolara kadar ulaşan ve her gün değişen ağırlıklı ortalama fiyatlarla gerçekleştirilmiştir.

İlk gün Gulati 3.800 hisseyi ortalama 19,01 $ fiyattan satmış, münferit satış fiyatları ise 19,00 $ ile 19,04 $ arasında değişmiştir. Ertesi gün, CEO 25.766 hisseyi ortalama 19,09 $ fiyattan elden çıkardı ve fiyat aralığı 19,00 $ ile 19,28 $ arasında değişti. Satış çılgınlığının son gününde 20.434 hisse ortalama 19,37 $ fiyattan satıldı ve işlemler hisse başına 19,03 $ ile 19,70 $ arasında gerçekleşti.

Bu işlemler, şirket içerisindeki kişilerin kamuya açık olmayan önemli bilgilere sahip olmadıkları bir zamanda hisse senetlerini satın almak veya satmak için önceden belirlenmiş bir program oluşturmalarına olanak tanıyan bir mekanizma olan Kural 10b5-1 ticaret planı kapsamında yapılmıştır. Bu plan içeriden öğrenenlerin ticareti suçlamalarına karşı bir savunma sağlamaktadır.

Satışların ardından Gulati'nin Powerschool Holdings'teki sahiplik oranı 1,855,667 adet A Sınıfı Adi Hisse Senedi oldu. Merkezi Folsom, California'da bulunan şirket, önceden paketlenmiş yazılım hizmetleri konusunda uzmanlaşmıştır ve Delaware'deki kuruluşundan bu yana halka açık olarak işlem görmektedir.

Yatırımcılar ve piyasa, bir yöneticinin şirketin gelecekteki performansına ilişkin bakış açısı hakkında fikir verebileceğinden, içeriden öğrenilen işlemleri sıklıkla inceler. Bununla birlikte, yöneticilerin yatırım portföylerini çeşitlendirmek veya kişisel harcamalarını finanse etmek gibi şirketin sağlığıyla ilgili olmayan nedenlerle hisse senedi satmaları nadir değildir.

Powerschool Holdings, raporlama sırasında bu işlemlerle ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmamıştır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.