🔮 Oracle'dan daha mı iyi? Buffet almadan 5 ay önce Adil Değer %42'lik artış görmüştüAdil Değeri Göster

Piper Sandler Myriad Genetics hedefini 28 dolara yükseltti, Overweight'i koruyor

EditörBrando Bricchi
Yayın Tarihi 13.05.2024 22:08
MYGN
-

Pazartesi günü Piper Sandler, Myriad Genetics (NASDAQ:MYGN) için görünümünü değiştirerek hisse senedinin fiyat hedefini 23$'dan 28$'a yükseltti ve Overweight notunu korudu. Firmanın analisti, bu değişikliğin temeli olarak revize edilmiş kazanç beklentilerini gösterdi.

Firmanın Myriad Genetics'in 2024 yılı gelir ve hisse başına kazanç (EPS) tahminleri sırasıyla 831 milyon dolar ve 0,03 dolar olarak güncellendi; bu da bir önceki tahmin olan 824 milyon dolar gelir ve 0,02 dolar EPS'ye göre hafif bir artış anlamına geliyor. Bu güncellenmiş projeksiyon, 830 milyon dolar gelir ve 0,03 dolar EPS konsensüsü ile yakından uyumludur.

Piper Sandler, 2025 yılına kadar Myriad Genetics'in 901 milyon dolar gelir ve 0,03 dolar EPS elde etmesini beklerken, daha önceki 895 milyon dolar gelir ve 0,24 dolar EPS tahminini revize etti. Bu yeni tahmin, aynı dönem için 892 milyon dolar gelir ve 0,22 dolar EPS öngören konsensüsün oldukça üzerinde.

Firma, 2026 yılı için Myriad Genetics'e yönelik gelir ve EPS tahminlerini de değiştirdi. Yeni tahminler, önceki tahminler olan 964 milyon dolar gelir ve 0,39 dolar EPS'den 970 milyon dolar gelir ve 0,24 dolar EPS'ye yükseldi. Bu güncellenmiş görünüm, 950 milyon dolar gelir ve 0,40 dolar EPS konsensüs tahminiyle karşılaştırılıyor.

Piper Sandler'ın güncellenen fiyat hedefi ve korunan Overweight notu, şirketin önümüzdeki birkaç yıl içinde beklenen finansal sonuçlarına dayanarak Myriad Genetics'in hisse senedi performansı için olumlu bir görünüme işaret ediyor.

InvestingPro İçgörüleri

Piper Sandler'ın Myriad Genetics (NASDAQ:MYGN) için yaptığı iyimser revizyonlar, şirketin son dönemdeki bazı performans ölçümleri ve InvestingPro İpuçları ile uyumlu. Bir InvestingPro İpucu, analistlerin önümüzdeki dönem için kazançlarını aşağı yönlü revize ettiklerini gösteriyor ve bu da Piper Sandler tarafından öngörülen hisse başına kazançtaki (EPS) hafif artışla tezat oluşturuyor. Buna ek olarak, hisse senedinin son bir hafta, bir ay ve üç ay içinde sırasıyla %27,54, %30,28 ve %19,52 fiyat toplam getirisiyle kaydettiği önemli getiriler, makalede atıfta bulunulan pozitif momentumun altını çiziyor.

InvestingPro Verileri, Myriad Genetics'in 2,27 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olduğunu ve bu seviyenin %96,42'si ile 52 haftanın en yüksek seviyesine yakın işlem gördüğünü gösteriyor. Son on iki ayda -15,69'luk negatif F/K oranıyla kârlı olmamasına rağmen, şirket aynı dönemde %11,44'lük bir gelir artışı göstermiştir. Bu büyüme, Piper Sandler tarafından revize edilen gelir tahminlerini destekleyebilir.

Daha derin bir analizle ilgilenen okuyucular için, hisse senedi oynaklığı ve borç seviyeleri hakkında içgörüler içeren ek InvestingPro İpuçları mevcuttur. Bu ipuçlarına ve daha fazlasına erişmek için https://www.investing.com/pro/MYGN adresini ziyaret edin ve InvestingPro aboneliğinde %20'ye varan indirim elde etmek için INVTROZEL1A kupon kodunu kullanmayı unutmayın. Myriad Genetics için Piper Sandler'ın güncellenmiş görünümünü takip eden yatırımcılara daha fazla içerik sağlayabilecek 11 InvestingPro İpucu daha mevcut.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.