40% İndirim
💰 Buffett, Chubb'daki 6,7 milyar $ hissesini açıkladı. Tam portföyü InvestingPro ile sınırsız şekilde görüntüleyinPortföyü Kopyala

Mangoceuticals, ED ürün geliştirme için Emifarma ile ortaklık kurdu

EditörEmilio Ghigini
Yayın Tarihi 12.04.2024 15:52
MGRX
-

DALLAS - Erkek sağlığı ve sağlıklı yaşam ürünleri geliştiricisi Mangoceuticals, Inc. (NASDAQ: MGRX), Meksika ve Latin Amerika pazarları için erektil disfonksiyon (ED) ürünlerinin geliştirilmesi ve test edilmesi amacıyla Meksika'daki iştiraki Emifarma S.A. de C.V. ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu işbirliği, Meksika'nın sağlık düzenleme kurumu COFEPRIS'ten sertifika alma yolunda önemli bir adımı işaret ediyor.

Yirmi yılı aşkın deneyime sahip ve İyi Üretim Uygulamaları (GMP) sertifikalı bir ilaç şirketi olan Emifarma ile yapılan teknik anlaşma, COFEPRIS kaydı için gerekli olan biyoeşdeğerlik ve hızlandırılmış stabilite çalışmalarına odaklanıyor. Mangoceuticals CEO'su Jacob Cohen, bir üretim ortağı bulmanın şirketin bölgedeki genişleme planları için kritik bir katalizör olduğunu ifade etti.

MangoRx Meksika Başkanı Efi Karchmer, Emifarma'nın tesislerinin çeşitli farmasötik formların üretimi ve paketlenmesi için gerekli donanıma sahip olduğunu ve bu sayede Latin Amerika'daki işlerini büyütmek için gerekli esnekliği ve kaliteyi sağlayacağını düşünüyor.

Beklenen COFEPRIS sertifikasyonu, MangoRx'in Kolombiya, Ekvador, El Salvador, Şili, Kosta Rika ve Panama gibi ED ilaçlarının reçetesiz satıldığı diğer pazarlara girişini kolaylaştırabilir. ED ilaçları için Meksika pazarının yıllık 216 milyon dolar değerinde olduğu ve yılda %4'lük bir büyüme oranına sahip olduğu tahmin edilmektedir.

MangoRx, güvenli bir teletıp platformu aracılığıyla erkek sağlığı hizmetleri ve ürünleri sunmasıyla tanınıyor ve tüketicilerin reçete almalarına ve ürünlerin gizlice evlerine gönderilmesine olanak tanıyor.

Bu bilgiler bir basın açıklamasına dayanmaktadır ve spekülasyon veya daha geniş sektör etkilerini içermemektedir.

InvestingPro Insights

Mangoceuticals, Inc.in (NASDAQ: MGRX) yeni ortaklık duyurusunun ardından, şirketin finansal sağlığına ve piyasa performansına daha yakından bakmak yatırımcılara daha net bir resim sunuyor. Sadece 6,18 milyon dolarlık piyasa değeri ve 2023'ün 4. çeyreği itibariyle son on iki ayda %8083'ün üzerinde çarpıcı bir gelir artışı ile Mangoceuticals hızlı büyüme belirtileri gösteriyor. Bu büyüme anlatısı, aynı dönemde yaklaşık %59'luk güçlü bir brüt kâr marjıyla da destekleniyor ve şirketin operasyonlarının satışları kâra dönüştürmede etkili olduğunu gösteriyor.

3. parti reklam. Investing.com'un sunduğu veya önerdiği bir teklif değildir. Feragat detaylarına buradan bakın veya reklamları kaldırın

MGRX için InvestingPro İpuçları, şirketin bilançosunda borçtan daha fazla nakit tuttuğunu ve etkileyici brüt kar marjlarına sahip olduğunu vurgulamaktadır; bu, finansal istikrar ve operasyonel etkinlik arayan yatırımcılar için umut verici işaretler olabilir. Bununla birlikte, şirket aynı zamanda hızla nakit tüketiyor ve -0,67'lik düzeltilmiş F/K oranıyla, kârlılığın zor olmaya devam ettiğini gösteriyor.

Son bir haftada %20,45 ve son bir ayda %76,49'luk önemli bir getiri sağlayan son pozitif fiyat hareketine rağmen, RSI metriğine göre hisse senedinin aşırı alım bölgesinde olduğu düşünülüyor ve bu da önümüzdeki potansiyel fiyat oynaklığına işaret ediyor. Bu metriklerin daha ince ayrıntılarıyla ilgilenen ve MGRX için 17 tane daha InvestingPro İpucu arayan yatırımcılar, bilinçli kararlar vermek için bunları daha fazla inceleyebilir. Mangoceuticals'ın finansal verilerini ve piyasa tahminlerini daha derinlemesine incelemeyi düşünenler, INVTROZEL1A kupon kodunu kullanarak InvestingPro'da yıllık veya iki yıllık Pro ve Pro+ aboneliklerinde ek %10 indirim elde edebilirler.

Mangoceuticals erkek sağlığı ve zindeliği pazarında ilerlemeye devam ederken, bu finansal bilgiler, özellikle şirket Latin Amerika pazarındaki ayak izini genişletmeye çalışırken, paydaşların izlemesi için önemli olacaktır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.