Greenoaks Capital 20 milyon doların üzerinde Coupang hissesi satın aldı

Yayın Tarihi 15.05.2024 04:06
CPNG
-

Bir yatırım danışmanlığı firması olan Greenoaks Capital Partners LLC, son başvurulara göre Coupang, Inc. (NYSE:CPNG) hisselerinde önemli alımlar yaptı. Greenoaks Capital, bir dizi işlemle toplamda 20 milyon doların üzerinde hisse satın alarak e-ticaret devine güçlü bir güvenoyu verdi.

Üç ayrı tarihte gerçekleşen işlemlerde Greenoaks Capital Partners LLC, Coupang'ın A Sınıfı Adi Hisse Senedinden toplam 918.789 adet hisse satın aldı. Yatırım şirketi, 10 Mayıs 2024 tarihinde 22,5306 $ ağırlıklı ortalama fiyattan 120.239 adet hisse satın aldı. Bunu takiben, 13 Mayıs'ta portföylerine ortalama 22,0599 $ fiyattan 500.000 hisse daha eklediler. Son parti olan 298.550 hisse ise 14 Mayıs'ta ortalama 22,2758 $ fiyattan satın alındı.

Bu hisseler için ödenen fiyatlar 21,825 ila 22,575 $ arasında değişmektedir ve Greenoaks Capital'in dar bir fiyat bandında aktif olarak işlem yaptığını göstermektedir. Bu alımlar için yapılan toplam harcama 20.389.446 $ tutarında olup, firmanın Coupang'e yaptığı önemli bir yatırımı yansıtmaktadır.

Bu işlemler, aynı zamanda Coupang'ın yönetim kurulunda direktör olarak görev yapan Greenoaks Capital Genel Müdürü Neil Mehta tarafından rapor edilmiştir. Hisseler Greenoaks Capital tarafından yönetilen çeşitli fonlar ve hesaplar tarafından tutulsa da, hem firmanın hem de Bay Mehta'nın, maddi çıkarları dışında, bildirilen menkul kıymetlerin gerçek sahipliğini reddettiklerini belirtmek önemlidir.

Genellikle "Güney Kore'nin Amazon'u" olarak anılan Coupang, kendi ülkesinde güçlü bir varlığı ve devam eden genişleme çabaları ile e-ticaret alanında önemli bir oyuncu olmuştur. Greenoaks Capital'in bu hamlesi, şirketin büyüme yörüngesi ve gelecekteki performansı için iyimser bir bakış açısına işaret ediyor olabilir.

Yatırımcılar ve piyasa gözlemcileri, yöneticilerinden biri ve büyük bir yatırım şirketi tarafından gerçekleştirilen bu önemli işlemlerin ardından Coupang'ın hisse senedi performansını takip edecek.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.