40% İndirim
💰 Buffett, Chubb'daki 6,7 milyar $ hissesini açıkladı. Tam portföyü InvestingPro ile sınırsız şekilde görüntüleyinPortföyü Kopyala

GigaCloud teknoloji CEO'su Lei Wu 2,8 milyon doların üzerinde hisse sattı

Yayın Tarihi 04.05.2024 03:50
GCT
-

GigaCloud Technology Inc (NASDAQ:GCT), İcra Kurulu Başkanı Lei Wu tarafından şirket hisselerinin satışını içeren bir dizi işlem bildirdi. En son SEC dosyalarına göre CEO, toplamda 2,8 milyon doların üzerinde önemli miktarda GigaCloud Technology hissesi sattı. Bildirilen işlemler 1 ve 2 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti ve hisse fiyatları 31.27 ila 34.84 dolar arasında değişti.

Satışlar, içeriden öğrenenlerin ticareti suçlamalarından kaçınmak için şirket içindekilerin önceden belirlenmiş zamanlarda hisse satmasına olanak tanıyan önceden düzenlenmiş 10b5-1 ticaret planları kapsamında gerçekleştirildi. Bu tür planlar, içeriden kişinin şirket hakkında herhangi bir özel, önemli bilgiye sahip olmadığı bir zamanda kurulur ve bu planlar kapsamındaki işlemler planın talimatlarına göre otomatik olarak gerçekleştirilir.

SEC dosyalaması, hisselerin verilen aralık içinde çeşitli fiyat noktalarında satıldığı birden fazla işlemi ayrıntılı olarak açıklamaktadır. Mayıs ayının ilk gününde, hisseler ağırlıklı ortalama 31.27 $ fiyattan satıldı; en düşük ve en yüksek fiyatlar sırasıyla 30.775 $ ve 31.76 $ oldu. Aynı gün, hisse başına 31,77 ila 32,61 $ arasında değişen 32,20 $ ağırlıklı ortalama fiyattan bir başka parti hisse satıldı. Ertesi gün satışlar ortalama 32,30$, 33,30$ ve 34,41$'dan devam ederken, en düşük satış 31,75$ ve en yüksek satış 34,78$'dan gerçekleşti. En son 2 Mayıs'ta rapor edilen işlemde hisseler ortalama 34,84 dolardan satıldı ve aralık hisse başına 34,8 ila 34,9 dolar arasında çok dar kaldı.

SEC dosyasında ayrıca Wu Lei'nin Ji Xiang Hu Tong Holdings Limited'in tek hissedarı olan Shan Lao Hu Tong LLC'nin tek üyesi ve yöneticisi olduğu ve Talent Boom Group Limited'i de kontrol ettiği belirtildi. Bu karmaşık sahiplik yapısı, Wu'nun yukarıda belirtilen kuruluşlar tarafından tutulan menkul kıymetlerin dolaylı intifa hakkı sahibi olarak kabul edilebileceğini göstermektedir.

3. parti reklam. Investing.com'un sunduğu veya önerdiği bir teklif değildir. Feragat detaylarına buradan bakın veya reklamları kaldırın

Yatırımcılar, yöneticilerin şirketin gelecekteki beklentilerine olan güvenleri hakkında fikir verebilecekleri için içeriden öğrenenlerin işlemlerini sıklıkla izlerler. Ancak, bu tür işlemlerin her zaman şirket temellerinde veya yönetimin bakış açısında bir değişiklik olduğunu göstermediğini unutmamak önemlidir. GigaCloud Technology'nin hisse senedi performansı ve gelecekteki gelişmeler, bu içeriden satışların ardından piyasa tarafından yakından izlenmeye devam edecektir.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.