🎁 💸 Hediye! Warren Buffet'ın %49,1 getiri sağlayan portföyünü takip listenize kopyalayınPortföyü Kopyala

EV+ ve CBRE 10.000 elektrikli araç şarj cihazı kuracak

Yayın Tarihi 16.05.2024 14:58
CBRE
-

DALLAS - Elektrikli araçların (EV) altyapısını genişletmek için önemli bir adım atan elektrikli araç şarj çözümleri sağlayıcısı EV+, küresel bir ticari gayrimenkul hizmetleri şirketi olan CBRE ile tercih edilen bir iş ortağı anlaşması imzaladı. Ortaklık, 2029 yılına kadar çok aileli kompleksleri, otelleri ve sağlık tesislerini hedefleyerek 10.000 ABD ticari mülküne elektrikli araç şarj sistemleri yerleştirmeyi amaçlıyor.

Girişim, sürücülerin önemli ölçüde zaman geçirdiği yerlerde uygun ve güvenilir elektrikli araç şarj seçeneklerine yönelik artan talebe yanıt veriyor. Bu mülk türleri tarihsel olarak yeterli şarj altyapısından yoksundu. EV+, anahtar teslim şarj istasyonları sağlayarak mülk sahiplerine müşterileri çekmek ve hizmet vermek için bakım gerektirmeyen bir kolaylık sunacak.

CBRE EV Çözümleri Küresel Gayrimenkul Başkanı Jim Hurless, elektrikli araçların benimsenmesini teşvik etmek ve mülk sahiplerinin müşterilerine değerli bir hizmet sunmak için erişilebilir şarj istasyonlarının önemini vurguladı. EV+, dayanıklılık ve kullanım kolaylığı için tasarlanmış donanım, yazılım ve ağ sistemlerini içeren kapsamlı bir şarj altyapısı çözümü sunuyor.

CBRE, EV+'ya saha edinimi, hibe ve teşviklerin güvence altına alınması, proje yönetimi, kurulum ve şarj istasyonlarının sürekli işletimi ve bakımı konularında yardımcı olacak. EV+ İcra Kurulu Başkanı Joe Schottland, ortaklığın özellikle önemli emlak piyasalarında olmak üzere ulusal düzeyde elektrikli araç şarj çözümlerinin kullanılabilirliğini artırma potansiyelinin altını çizdi.

Ticari gayrimenkul, altyapı ve ulaşım uzmanları tarafından kurulan EV+, mülk sahipleri için elektrikli araçların etkinleştirilmesi sürecini kolaylaştırmayı ve elektrikli ulaşıma geçişi teşvik etmeyi amaçlıyor.

Merkezi Dallas'ta bulunan CBRE, 130.000'den fazla çalışanıyla dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmetleri ve yatırım firması olarak küresel çapta müşterilerine hizmet vermektedir.

Bu makalede yer alan bilgiler EV+ tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

InvestingPro İçgörüleri

EV+ ve CBRE arasındaki son ortaklık ışığında, böylesine büyük ölçekli bir altyapı projesini destekleme kapasitesini anlamak için CBRE'nin finansal sağlığını ve pazardaki konumunu göz önünde bulundurmak yerinde olacaktır. InvestingPro'nun son verilerine göre CBRE, 27,83 milyar USD'lik güçlü bir piyasa değerine sahip ve bu da güçlü bir piyasa varlığına ve yatırımcı güvenine işaret ediyor.

Fiyat/kazanç (F/K) oranı 28,32 olan CBRE, önümüzdeki dönem için kazanç tahminlerini aşağı yönlü revize eden bazı analistlerin endişelerine rağmen, yatırımcıların gelecekteki kazanç artışı beklentilerini yansıtan bir değerleme ile işlem görüyor. Bu revizyon, şirketin kısa vadeli performansına bakan yatırımcılar için önemli bir husustur. Bununla birlikte, F/K oranı 2024 yılının ilk çeyreği itibarıyla son on iki aya göre ayarlandığında nispeten sabit kalarak 28,43 seviyesinde bulunuyor.

InvestingPro İpuçları, CBRE'nin orta düzeyde bir borçla çalıştığını ve kısa vadeli yükümlülüklerini aşan likit varlıklara sahip olduğunu ve bunun da ona finansal istikrar sağladığını vurguluyor. Ek olarak, şirketin nakit akışları faiz ödemelerini karşılayacak kadar güçlüdür, bu da özellikle elektrikli araç şarj altyapısı projesi gibi yeni girişimler üstlenirken finansal sağlığın olumlu bir göstergesidir.

InvestingPro, daha derin bir analizle ilgilenen okuyucular için CBRE'nin agresif hisse geri alım stratejisi ve Gayrimenkul Yönetimi ve Geliştirme sektöründe önde gelen bir oyuncu olması gibi ek ipuçları sunuyor. Bu bilgileri daha fazla keşfetmek için InvestingPro'da INVTROZEL1A kupon kodunu kullanarak InvestingPro aboneliğinde %20'ye varan indirim kazanabilirsiniz. CBRE için 11 InvestingPro İpucu daha mevcut ve bunlar şirketin stratejik pozisyonları ve potansiyel büyüme yörüngeleri hakkında daha kapsamlı bir anlayış sağlayabilir.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.