🎁 💸 Hediye! Warren Buffet'ın %49,1 getiri sağlayan portföyünü takip listenize kopyalayınPortföyü Kopyala

Ess teknoloji direktörü Quarls Harry şirket hisselerinden 44,9 bin dolar satın aldı

Yayın Tarihi 13.05.2024 19:43
GWH
-

ESS Tech, Inc. (NYSE:GWH) şirketine olan güvenini gösteren yeni bir hareketle, direktör Quarls Harry önemli miktarda şirket hissesi satın aldı. Bu işlem, 10 Mayıs 2024 tarihinde, 0,75 ila 0,87 $ arasında değişen fiyatlarla, hisse başına 0,785 $ ağırlıklı ortalama fiyattan 57.310 adet hissenin satın alınmasını içeriyordu. Bu hisseler için yapılan toplam yatırım yaklaşık 44.988 $ olmuştur.

Bu satın alma Harry'nin ESS Tech'teki toplam hissesini 423.456'ya yükseltti. Bu hisselerin bir kısmının, belirli koşullar yerine getirildiğinde şirketin adi hisse senetlerinin hisselerini alma hakkı olan Kısıtlı Hisse Senedi Birimleri (RSU'lar) şeklinde olduğu unutulmamalıdır.

Yatırımcılar genellikle şirket yöneticilerinin hisse senedi alımlarını, içeridekilerin şirketin geleceğine duydukları güvenin bir işareti olarak değerlendirir. Bu tür işlemler, şeffaflığı sağlamak ve yatırımcılara şirket yöneticilerinin ve yönetim kurulu üyelerinin eylemleri hakkında fikir vermek için kamuya açık bir şekilde raporlanır.

Çeşitli elektrikli makine, ekipman ve malzemeler konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan ESS Tech, Delaware'de kurulmuştur ve şirket merkezi Wilsonville, Oregon'dadır. Şirket adını değiştirmeden önce ACON S2 Acquisition Corp. olarak biliniyordu.

Direktör Quarls Harry tarafından yapılan son satın alma, şirketin hisselerine yapılan kayda değer bir yatırımı temsil etmektedir ve yatırım araştırma stratejilerinin bir parçası olarak içeriden öğrenenlerin işlemlerini takip eden mevcut ve potansiyel hissedarların ilgisini çekebilir.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.