🎁 💸 Hediye! Warren Buffet'ın %49,1 getiri sağlayan portföyünü takip listenize kopyalayınPortföyü Kopyala

Ess teknoloji direktörü Quarls Harry 35,8 bin dolarlık şirket hissesi satın aldı

Yayın Tarihi 10.05.2024 03:47
GWH
-

ESS Tech, Inc. (NYSE:GWH) şirketinde yönetici olan Harry Quarls, yakın zamanda gerçekleşen bir işlemde şirketin adi hisse senetlerinden önemli bir alım yaptı. Bu işlem 9 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşmiş olup, hisse başına 0,839 $'lık ağırlıklı ortalama fiyattan 42.690 adet hissenin satın alınmasını içermektedir. Bu satın alma işlemi toplamda yaklaşık 35.816 dolarlık bir yatırıma tekabül etti.

ESS Tech'i takip eden yatırımcılar, hisselerin 0,808 ila 0,8551 $ arasında değişen fiyatlarla bir dizi işlemde satın alındığını not edeceklerdir. Quarls şu anda şirkette toplam 366.146 adet hisseye sahip ve bu hisselerin bir kısmı Kısıtlı Hisse Senedi Birimleri (RSU'lar) içeriyor. RSU'lar genellikle yöneticilere tazminat paketlerinin bir parçası olarak verilir ve belirli koşullar yerine getirildiğinde hisse senedi alma hakkını temsil eder.

Quarls tarafından yapılan satın alma, şirkete olan bağlılığı göstermektedir ve yatırımcılar tarafından bir yöneticinin ESS Tech'in gelecekteki beklentilerine olan güveninin olumlu bir işareti olarak görülebilir. Delaware'de kurulmuş olan ve merkezi Wilsonville, Oregon'da bulunan şirket, çeşitli elektrikli makine, ekipman ve malzeme sektöründe faaliyet gösteriyor.

ESS Tech'in hisse senedi işlemleri, şirket hisselerinin içerideki duyarlılığını ve gelecekteki potansiyel performansını anlamak isteyen yatırımcılar tarafından yakından izleniyor. Bu gibi işlemler düzenli olarak raporlanır ve şirket yöneticilerinin ve direktörlerinin eylemlerine şeffaflık sağlar.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.