🎁 💸 Hediye! Warren Buffet'ın %49,1 getiri sağlayan portföyünü takip listenize kopyalayınPortföyü Kopyala

Camping World düzenli temettüyü hisse başına 0,125 dolar olarak belirledi

EditörNatashya Angelica
Yayın Tarihi 15.05.2024 23:14
CWH
-

LINCOLNSHIRE, Ill. - Önde gelen bir eğlence araçları (RVs) perakendecisi olan Camping World Holdings, Inc. (NYSE:CWH), Pazartesi günü Yönetim Kurulu'nun Şirket'in A Sınıfı Adi Hisse Senedi için hisse başına 0.125 $ tutarında düzenli nakit temettüyü onayladığını duyurdu. Temettünün 27 Haziran 2024 tarihinde, 13 Haziran 2024 tarihi mesai bitimi itibariyle kayıtlı hissedarlara dağıtılması planlanıyor.

Gelecekte temettü ilan etme kararı Camping World Yönetim Kurulu'nun takdirine bağlıdır. Gelecekteki temettü beyanlarını etkileyecek faktörler arasında Şirketin faaliyet sonuçları, mali durumu, borç seviyeleri, beklenen sermaye ihtiyaçları, sözleşmeye bağlı ve yasal kısıtlamalar ve diğer ilgili hususlar yer almaktadır.

Merkezi Lincolnshire, IL'de bulunan Camping World, karavanlarla ilgili çeşitli ürün ve hizmetler sunan dünyanın en büyük karavan perakendecisi olmakla gurur duymaktadır. Şirket, 1966 yılından bu yana karavan meraklılarına hizmet veren Camping World ve Good Sam markaları altında faaliyet göstermektedir. Ulusal bir karavan bayilikleri ve servis merkezleri ağına sahip olan Camping World, müşterilerine, çalışanlarına ve hissedarlarına uzun vadeli değer sunmayı amaçlamaktadır.

Gelecekteki temettü beyanlarına ilişkin ileriye dönük beyanlar mevcut beklentilere ve projeksiyonlara dayanmaktadır. Ancak, bu beyanlar, gerçek sonuçların öngörülenlerden önemli ölçüde farklı olmasına neden olabilecek çeşitli risklere ve belirsizliklere tabidir.

İlan edilen temettü ve gelecekteki temettü kararlarını etkileyebilecek faktörler hakkında bilgi içeren bu basın bülteni Camping World Holdings, Inc. tarafından yapılan bir açıklamaya dayanmaktadır.

İleriye dönük beyanların gelecekteki performansın garantisi olmadığını ve gerçek sonuçların bu tür beyanlarda ifade edilen veya ima edilenlerden önemli ölçüde farklı olmasına neden olabilecek bilinen ve bilinmeyen risklere ve belirsizliklere tabi olduğunu unutmamak önemlidir.

Yatırımcıların, 31 Aralık 2023 tarihinde sona eren yıla ait Form 10-K Yıllık Raporunun "Risk Faktörleri" bölümü de dahil olmak üzere Şirketin SEC dosyalarında açıklanan riskleri ve belirsizlikleri göz önünde bulundurmaları tavsiye edilir. Camping World, bu ileriye dönük beyanları kamuya açık bir şekilde güncelleme niyetinde değildir ve yatırımcıları Şirketin sonraki kamuya açık duyurularında ve SEC dosyalarında yapılan diğer açıklamalara başvurmaya teşvik eder.

InvestingPro Insights

Camping World Holdings, Inc. (NYSE:CWH), son finansal ölçümlere ve analist beklentilerine yansıdığı üzere, eğlence aracı pazarının zorluklarını aşmaya devam ediyor. InvestingPro verilerine göre, şirket şu anda 1,84 milyar USD piyasa değerine sahip ve bu da sektördeki önemli varlığını gösteriyor.

Yine de yatırımcılar, şirketin 175,89 olan yüksek Fiyat/Kazanç (F/K) oranına dikkat etmeli, bu da hisse senedinin kazançlarına kıyasla primli işlem görüyor olabileceğini gösteriyor. Ayrıca, Fiyat/Defter (F/D) oranı da 18,62 ile yüksek olup piyasanın şirketin varlıklarına oldukça yüksek bir değer biçtiğini göstermektedir.

Son on iki ayda gelir büyümesinde -%10,13'lük bir değişimle düşüş yaşanmasına rağmen, şirket dokuz yıl üst üste temettü ödemelerine devam ederek hissedarlara olan bağlılığını sürdürmüştür. Bu durum, son veriler itibariyle %2,25'lik temettü verimi ile vurgulanmaktadır. Bir sonraki kazanç tarihi 30 Temmuz 2024 olarak belirlendiğinden, yatırımcılar net gelirde beklenen büyümenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ve bunun gelecekteki temettüleri nasıl etkileyebileceğini görmek isteyeceklerdir.

Dikkat çeken bir InvestingPro İpucu, Camping World'ün önemli bir borç yükü ile faaliyet göstermesidir. Bu, özellikle şirketin mali sağlığını ve temettü ödemelerini sürdürme kabiliyetini değerlendirirken yatırımcıların göz önünde bulundurması gereken kritik bir faktör. Dikkat çeken bir diğer InvestingPro İpucu ise analistlerin önümüzdeki dönem için kazanç tahminlerini aşağı yönlü revize etmiş olmalarıdır ki bu durum hisse senedinin performansını etkileyebilir ve yakından takip edilmelidir.

Daha derinlemesine analiz arayan yatırımcılar için InvestingPro, Camping World Holdings, Inc. hakkında ek bilgiler sunuyor ve şirketin finansal durumu ve hisse senedi performansı hakkında daha fazla bağlam sağlayabilecek toplam 11 InvestingPro İpucu içeriyor.

Okuyucular INVTROZEL1A kupon kodunu kullanarak yıllık veya iki yıllık Pro ve Pro+ aboneliklerinde ek %10 indirim elde edebilir ve böylece çok sayıda profesyonel finansal veriye ve yatırım ipucuna erişebilirler. Camping World Holdings'teki yatırımlarınız hakkında bilinçli kararlar vermek için https://www.investing.com/pro/CWH adresindeki bu kaynakları keşfedin.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.