🎁 💸 Hediye! Warren Buffet'ın %49,1 getiri sağlayan portföyünü takip listenize kopyalayınPortföyü Kopyala

Amphenol hisseleri Seaport tarafından Satın Al ile başlatıldı

EditörAhmed Abdulazez Abdulkadir
Yayın Tarihi 20.05.2024 14:29
APH
-

Seaport Global Securities Pazartesi günü, elektronik ve fiber optik konektörlerin önde gelen üreticilerinden Amphenol Corporation'ı (NYSE:APH) pozitif bir görünümle incelemeye başladı. Firma, 150 dolarlık bir fiyat hedefiyle birlikte hisse senedine Satın Al notu verdi.

Analist, Amphenol'ün cazip satış profilini olumlu not için önemli bir faktör olarak gösterdi. Seaport Global Securities'e göre, şirketin merkezi olmayan, girişimci yaklaşımı onu genişleyen elektronik pazarlarında iyi konumlandırdı.

Firma, Amphenol'ün çeşitli portföyünde, özellikle de yapay zeka (AI), medikal, yenilenebilir enerji ve elektrikli araçları (EV) içeren en büyük iş segmentlerinde büyüme potansiyeli görüyor.

Ayrıca Seaport Global Securities, Amphenol'ün güçlü serbest nakit akışı yaratma ve etkili sermaye tahsis stratejilerinin altını çizdi. Firma, yatırımcılar arasında şirketin değerlemesine ilişkin endişeleri kabul etmekle birlikte, potansiyel ödüllerin kazanç tahminlerine ilişkin risklerden daha ağır bastığına inanıyor.

Seaport Global Securities ayrıca Amphenol'ün üstün işletme metriklerinin ve tutarlı satış ve kazançlarının emsallerine kıyasla önemli bir primi haklı çıkardığını belirtti.

InvestingPro Analizleri

Amphenol Corporation (NYSE:APH) Seaport Global Securities'den olumlu bir Al notu alırken, InvestingPro'nun güncel gerçek zamanlı verileri şirket hakkında ayrıntılı bir finansal perspektif sunuyor. Amphenol, 79,23 milyar dolarlık önemli piyasa değeri ile sektöründe önde gelen bir oyuncu olarak öne çıkıyor. Şirketin F/K Oranı şu anda 38,66 seviyesinde ve kazançlarına yüksek değer veren bir piyasayı yansıtıyor. Bu durum, yatırımcıların şirketin net varlıkları için prim ödemeye istekli olduğunu gösteren 9,13'lük Fiyat / Defter oranıyla da destekleniyor.

InvestingPro Tips, Amphenol'ün hissedar getirilerine olan bağlılığının, şirketin temettü ödemelerini 12 yıl üst üste artırması ve 20 yıl üst üste temettü ödemelerini sürdürmesiyle ortaya çıktığını vurguluyor. Buna ek olarak, şirketin son çeyrekteki %9,49'luk gelir artışı, pazar segmentlerinde etkili bir şekilde genişleme yeteneğini göstermektedir. Analistler Amphenol'ün performansını dikkate aldı ve 6 analist önümüzdeki dönem için kazançlarını yukarı yönlü revize ederek şirketin gelecekteki finansal sağlığına olan güvenin sinyalini verdi.

Daha fazla içgörü ve ipucu edinmek isteyen okuyucular için, Amphenol Corporation için https://www.investing.com/pro/APH adresinden erişilebilecek ek InvestingPro İpuçları mevcuttur. Yatırım stratejinizi bu uzman görüşleriyle zenginleştirmek için INVTROZEL1A kupon kodunu kullanarak InvestingPro aboneliğinde %20'ye varan indirim elde edebilirsiniz.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.