40% İndirim
💰 Buffett, Chubb'daki 6,7 milyar $ hissesini açıkladı. Tam portföyü InvestingPro ile sınırsız şekilde görüntüleyinPortföyü Kopyala

Mehmet Pamukçu Analizleri USD CAD

Yayın Tarihi 12.01.2012 12:03
USD/CAD
-

Paritede, orta vadeli yatay bant hareketi devam ediyor.Günlük grafikte ki görüntü bir azalan üçgen formasyon oluşumunun söz konusu olabileceğini gösteriyor. Trend yönü ile ilgili olarak şunu söylemek mümkün;aylık grafikte ana trend yönü halen daha aşağı yönlü. 0.9400 de başlayan ve 1.0650 seviyesine kadar devam eden yukarı yönlü tepki,haftalık grafikte orta vadeli trendin yukarı yönlü olduğunu gösteriyor. Günlük grafikte ise 1.0650 direncinden gelen satışlar ile aşağı yönlü bir eğilim tekrar oluşmuş görünüyor. Grafiktede gördüğümüz gibi bu hareketler bir üçgen sıkışma alanına işaret ediyor. Parite orta vadeli trend yönünde hareketine devam edecek olursa, 0.9760 - 1.0600 arasında fiyat dalgalanmaları görülebilir. Grafikte gösterdiğim alçalan üçgen oluşumu gerçekleşirse,1.0415 direnci kırılmadan 0.9925-0.9870 bantına bir satış dalgası görebileceğimizi zannediyorum. Bu sviyelerde aşağı doğru geçilecek olursa 0.9760 desteği test edilebilir. Günlük grafikte ki eğilim bu olasılığı güçlendiriyor. kısa vade de H4 grafiğinde 1.0230 direncini kırabilirse,alımların güçlenmesi ve o zaman yatay bantın yukarı yönlü kırılması olasılığı güçlenir. Fiyatın 1.0315 direncini kırması bu olasılığın teyitini oluşturabilir ve ilk hedef 1.0385 fiyatı olabilir. Sonrasında 1.0415 direnci test edilebilir. Fiyatın 1.0415 direncini kırması tekrar orta vadeli trend yönünde güçlü alımların gelme olasılığını güçlendirecektir.

USD CAD

USD CAD

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.